30 Ekim 2013 Çarşamba

Vali Kemal YAZICIOĞLU Tesisleri

Orduspor Tesisleri Durugöl Mahallesinde yer almaktadır. Takım futbolcuları ve teknik ekibin konaklayabilecekleri tam donanımlı tesiste; günlük antrenmanlar, maç öncesi kamp çalışmaları yapılmakta, teknik kadro maç hazırlık çalışmalarını bu tesisteki çalışma odalarında yürütmektedir.
Tesis 1999 yılında Ordu Valisi Sayın Kemal YAZICIOĞLU öncülüğünde yapılmış ve Orduspor Kulübüne tahsis edilmiştir. Tesiste bulunan idari ve sportif binada: idari çalışma ofisleri, kulüp başkanı odası, basın toplantı odası, teknik ekip ve antrenör odaları, futbolcu konaklama odaları, teknik ekip konaklama odaları, iki adet soyunma odası, malzeme odası, masör odası ve fitness center, dinlenme ve faaliyet odası ve 50 kişilik yemek salonundan oluşmaktadır. Tesis donanımları ile 30 futbolcu ve 5 kişilik teknik ekip için iyi düzeyde konaklama imkanına sahiptir.
Tesislerde bulunan nizami doğal bir çim saha ve 105’e 70 sentetik saha bulunmaktadır. Nizami doğal çim sahada A takımın antrenmanları günlük olarak yapılmaktadır. Sentetik sahada alt yapı futbolcuları antrenörleri eşliğinde antrenmanlarını yapabilmektedir. Yine sentetik sahada U14, U15, U18 ve A2 takımlarının lig maçları düzenlenmektedir.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder